ndihmëse e tubave plastike prodhimit ekspert

22 years continuously developing of experience in the belling industry.

konsultimi Shërbimi

Para-shitjes shërbimi

Ekspertët tanë do t'ju këshillojë në makinat belling dhe aplikimet për t'ju ndihmuar të bëni zgjedhjen e duhur për zgjidhje tuaj të prodhimit për të përmbushur nevojat tuaja të tanishme dhe të ardhshme.

teknike Konsultimet

Të sigurojë klientët me profesionale teknike, zbatimin dhe konsultim të çmimeve (nëpërmjet Email, Phone, WhatsApp, WeChat, Skype, etj). Shpejt përgjigjen për çdo pyetje që klientët shqetësim në lidhje, të tilla si: belling përpunimit në dallimet në aplikimin e materialeve të ndryshme, belling shpejtësi, etj

Testimi material falas

Ofrojnë testimin materiale me makinat tona belling në fuqive të ndryshme belling dhe konfigurimin për industri specifike. Pas kthimit mostra tuaj të përpunuara, ne gjithashtu do të sigurojë një raport të detajuar që është për industrinë tuaj të veçantë dhe zbatimit.

pritjes inspektimit

Ne mirëpresim sinqerisht klientëve për të vizituar kompaninë tonë në çdo kohë. Ne ofrojmë klientëve me çdo kushte të përshtatshme të tilla si hotelieri dhe transportit.