помошници на пластични цевки производство експерт

22 years continuously developing of experience in the belling industry.

Советување служба

Пред-продажба на услуги

Нашите експерти ќе ве известам за belling машини и апликации да им помогне да го направите вистинскиот избор за вашето производство решение за задоволување на вашите сегашни и идни потреби.

Технички консултации

Обезбеди на клиентите со професионална техничка, примена и консултации цена (преку E-mail, телефон, WhatsApp, WeChat, Skype, итн). Брзо да одговори на сите прашања кои клиентите загриженост во врска со, како што се: belling обработка на разликите за примената на различни материјали, belling брзина, итн

Материјалот за испитување за слободни

Да обезбеди материјал за тестирање со нашите belling машини во различни belling овластувања и конфигурации за одредена индустрија. По враќањето вашиот обработени примероци, ние исто така ќе обезбеди детален извештај кој е за вашите специфични индустрија и примена.

Прием инспекција

Искрено добредојде клиенти да ја посетите нашата компанија во секое време. Ние обезбеди на клиентите со било погодно услови како што се угостителски и транспорт.