auxiliaries tina pipa palastik manufaktur ahli

22 years continuously developing of experience in the belling industry.

Detil komponén konci mesin belling

Detil

Struktur konci mesin beuli pipa diwangun ku kurung tetep, mékanisme ngonci diri kurung, pigura obah horisontal, alat transportasi, kotak pengeringan anu dipanaskeun, alat péngkolan pipa, alat clamping, alat belling, sistem drive hidrolik sareng parangkat lunak sistem pancuran udara na.

A. Pangaruh kurung tetep nyaéta ngadukung tabung sahingga tabung dina kaayaan tingkat lemes.

Maka penting pisan yén roda pelat pangrojong dina perlengkapan anu sami aya dina tingkat anu sami.

Dina raraga ngahijikeun belling tina ukuran anu béda tina fittings, kurung tetep dipasang sareng mékanisme angkat listrik, janten angkat tina braket tetep langkung waktos sareng kuli épisién.

Nalika kuring ngabongkar sareng ngarobih spésifikasi tina fittings kaos kaki, jangkungna kana lebar ratio kurung tetep kudu disaluyukeun supados garis tengah pusat manajemén fittings sami sareng garis tengah pusat manajemén anu dipanaskeun kotak sareng alat belling.

Konci mékanisme konci diri-bracket ku unggal motor drive, ngaliwatan réduksi speed box reducer gear cacing, teras ngalangkungan drive worm sareng drive chain, sasarengan drive drive bracket handapeun 4 juru tina tilu rotator nut screw rotter, teras numutkeun nut screw lifter sareng lifter nut spiral peran négatip, sahingga rotasi gerakan kabugaran nut sekrup dirobih janten gerakan kabugaran angkat angkat bracket.

B. Pangaruh mindahkeun pigura sacara horisontal nyaéta mindahkeun fittings pipa tina padamelan anu saéna offset kana padamelan damel salajengna.

Léngkah-léngkah sikep na nyaéta: Ngajalankeun nepi ka nyéred fittings pipa mindahkeun 1 perlengkapan kerja sacara horisontal handap mindahkeun sacara horisontal pikeun balik deui ka bagian awal.

Jalur gerakan mangrupikeun bingkai persegi panjang anu katutup.

C. Alat-alat transportasi kedah dileupaskeun ngalawan tabung nalika lebet kana mesin belling sareng nalika lebet kana perlengkapan belling, anu dipasang sareng 2 sét alat transportasi.

Nalika kuring ngabongkar sareng ngarobih spésifikasi tina pipa belling, perlu pikeun ngamimitian motor angkat sareng ngaluyukeun jangkungna alat-alat transportasi supados nalika silinder clamping diteken, jalur ranté sabuk traction tiasa nempel kana pipa cai tapi nyaéta henteu gampang ngarusak pipa cai sareng tiasa ngangkut pipa cai tanpa kabur.

DS160M1-300x225


Pos waktos: Jul-27-2021