auxiliaries tina pipa palastik manufaktur ahli

19 taun terus ngembang tina pangalaman dina industri belling.

tentang Kami

wilujeung sumping

Jiangsu Yuyu Plastik mesin Co., Ltd. · Changzhou Desheng kapang Kilang kitu téh produsén profésional ngahasilkeun sagala rupa mesin auxiliaries tina pipa palastik saprak 2000. Ieu nyertakeun wewengkon 50000 sq.m. sarta ayana dina Danyang Kota, Propinsi Jiangsu, caket dieu Shanghai Kota.

Productions utama urang kaasup: sagala jinis pipe PVC, PVC corrugated pipe, pipe PP, pipe pe of belling / socketing mesin, slotting mesin, thread mesin motong, bending mesin sarta laser nyirian mesin. Kisaran pipa diaméter ti 16mm minimum keur 1600mm maksimum.

The slogan parusahaan ieu devoted ka manufaktur mesin belling tanpa commissioning. Urang konsentrasi perhatian dina panalungtikan sarta pamekaran inovasi tina mesin belling nu ngajamin layanan palanggan mumpuni na ajakan.

maca deui

News & Kajadian

kana kami
  • How to use a PVC pipe belling machine
    How to use a PVC pipe belling machine
    21-06-15
    When it comes to PVC pipe, you will not be unfamiliar with it because it is too common, but when it comes to the production of PVC pipe belling machine, you should not be familiar with it, it is in...
  • Naha anjeun terang naon komponén peralatan lini produksi pipa PVC?
    Do you know what are the components o...
    21-06-10
    (1) Raw material mixing:It is to add PVC stabilizer, plasticizer, antioxidant and other auxiliary materials into the high speed mixer in proportion and process successively, and make the material w...
  • Mesin belling otomatis atanapi bakal janten alat anu populér?
    Automatic belling machine or will bec...
    21-06-01
    The development of the social economy has stimulated all walks of life to move forward, for the current society, high efficiency, high production has become the production...
  • Kumaha carana nganggo mesin pipa pipa PVC
    Kumaha carana nganggo mesin pipa pipa PVC
    21-03-12
    When it comes to PVC pipes, we are not unfamiliar with them because they are too common, but when it comes to belling machines for the production of PVC pipes, we should not be familiar with them, ...
  • Changzhou Desheng kapang Factory kahontal kasuksésan hébat dina 2019 K acara!
    Changzhou Desheng kapang Factory achie ...
    19-11-07
    Changzhou Desheng kapang Factory · Jiangsu YUYU Plastik mesin CO., LTD katarik kavling para nasabah salila acara K. rébuan sapopoé konsumén ngadatangan stan urang, loba babaturan heubeul na oge ...
maca deui
  • 123 (2)
  • 123 (1)
  • 222 (1)
  • 222 (2)