auxiliaries tina pipa palastik manufaktur ahli

19 taun terus ngembang tina pangalaman dina industri belling.

tentang Kami

wilujeung sumping

Jiangsu Yuyu Plastik mesin Co., Ltd. · Changzhou Desheng kapang Kilang kitu téh produsén profésional ngahasilkeun sagala rupa mesin auxiliaries tina pipa palastik saprak 2000. Ieu nyertakeun wewengkon 50000 sq.m. sarta ayana dina Danyang Kota, Propinsi Jiangsu, caket dieu Shanghai Kota.

Productions utama urang kaasup: sagala jinis pipe PVC, PVC corrugated pipe, pipe PP, pipe pe of belling / socketing mesin, slotting mesin, thread mesin motong, bending mesin sarta laser nyirian mesin. Kisaran pipa diaméter ti 16mm minimum keur 1600mm maksimum.

The slogan parusahaan ieu devoted ka manufaktur mesin belling tanpa commissioning. Urang konsentrasi perhatian dina panalungtikan sarta pamekaran inovasi tina mesin belling nu ngajamin layanan palanggan mumpuni na ajakan.

maca deui

News & Kajadian

kana kami
  • Kaunggulan tina karét monomer (EPDM)
    Kaunggulan tina karét monomer (EPDM)
    21-08-05
    The water supply pipeline system generally applies EPDM rubber seal ring, which has been gradually applied in China. Compared with other ordinary rubber seals, it has good...
  • Detil komponén konci mesin belling
    Detail of the key components of the b...
    21-07-27
    Detail The key structure of the pipe belling machine consists of a fixed bracket, a fixed bracket self-locking mechanism, a horizontal moving frame, transport equipment, a heated drying box, a pipe...
  • Bentuk évolusi pangénggalna tina pipa PVC: PVC-O
    The latest evolution form of PVC pipe...
    21-07-13
    PVC-O, Chinese name biaxially oriented PVC, is the latest evolution form of PVC pipe. The pipe made by special orientation processing technology will be extruded to produce PVC-U pipe by axial tens...
  • Mesin PP Belling sareng téknologi HMS Schnallinger
    PP Belling Machine with technology of...
    21-06-29
    Due to the wide use of PVC pipe, the market of PVC pipe belling machine tends to be saturated. PP water supply pipe is used more and more for nowadays. Polypropylene pipe...
  • Tinjauan ngembangkeun sistem kakuatan bender pipa otomatis
    Overview of the development of automa...
    21-06-22
    Bender is a very common use of the scope of the machine bender is a very common use of the scope of the machine, small to a small part of the refrigerator, large to the bending of open pipes. With ...
maca deui
  • 123 (2)
  • 123 (1)
  • 222 (1)
  • 222 (2)