ndihmëse e tubave plastike prodhimit ekspert

22 years continuously developing of experience in the belling industry.

Detaj i përbërësve kryesorë të makinës me gumëzhitje

Detaje

Struktura kryesore e makinës me gypa të tubave përbëhet nga një kllapa fikse, një mekanizëm vetë-mbyllës i kllapës fikse, një kornizë lëvizëse horizontale, pajisje transporti, një kuti tharje të nxehtë, një pajisje kthyese tubi, pajisje fiksuese, pajisje gërryese, një sistem drejtimi hidraulik dhe programin e tij të sistemit të dushit me ajër.

A. Efekti i kllapës fikse është të mbështesë tubin në mënyrë që tubi të jetë në një situatë të nivelit të qetë.

Prandaj është thelbësore që rrotat e pllakave mbështetëse në të njëjtën pajisje të jenë në të njëjtin nivel.

Në mënyrë që të përfshihet zilja me pajisje të madhësive të ndryshme, kllapa fikse vendoset me një mekanizëm ngritës elektrik, duke e bërë ngritjen e mbajtëses fikse më shumë kohë dhe punë më efikase.

Kur çmontoj dhe ndryshoj specifikimin e pajisjeve me prizë, raporti lartësi ndaj gjerësisë së kllapës fikse duhet të rregullohet në mënyrë që linja qendrore e qendrës së menaxhimit të pajisjeve të jetë e njëjtë me linjën qendrore të qendrës së menaxhimit të ngrohjes kutia dhe pajisjet e gumëzhitjes.

Çelësi i mekanizmit të vetë-mbylljes së kllapës fikse nga secili motor me motor, përmes zvogëlimit të shpejtësisë së kutisë së reduktuesit të ingranazheve të krimbave, dhe pastaj përmes makinës krimbash dhe zinxhirit, së bashku me kllapën fikse në fund të 4 këndit të rrotullimit të arrës me tre vidha ngritëse, dhe pastaj në përputhje me arrë vidhos ngritës dhe rolin negativ spirale ngritës, në mënyrë që rrotullimi i lëvizjes së fitnesit të arrës vidhos të shndërrohet në lëvizje fikse të ngritjes së kllapës fikse.

B. Efekti i lëvizjes së kornizës horizontalisht është zhvendosja e pajisjeve të tubave nga kompensimi i mëparshëm i punës në pajisjen tjetër të punës.

Hapat e tij të qëndrimit janë: Vraponi lart për të tërhequr pajisjet e tubave lëvizni 1 instalim pune horizontalisht poshtë lëvizni horizontalisht për t'u kthyer në pjesën fillestare.

Pista e lëvizjes është një kornizë e mbyllur drejtkëndëshe.

C. Pajisjet e transportit duhet të lirohen kundër tubit kur ajo hyn në makinën e gumëzhitjes dhe kur hyn në instalimin e gumëzës, e cila është e vendosur me 2 grupe të pajisjeve të transportit.

Kur çmontoj dhe ndryshoj specifikimin e tubit të kambanës, është e nevojshme të filloni motorin e ngritjes dhe të rregulloni lartësinë e pajisjes së transportit në mënyrë që kur shtypet cilindri i fiksimit, gjurma e zinxhirit të rripit tërheqës mund të ngjitet në tubin e ujit, por është nuk është e lehtë për të deformuar tubin e ujit dhe mund të transportojë tubin e ujit pa u shkëputur.

DS160M1-300x225


Koha e postimit: Korrik-27-2021