ndihmëse e tubave plastike prodhimit ekspert

19 vjet vazhdimisht zhvillimin e eksperiencë në industrinë belling.

rreth nesh

i mirëpritur

Jiangsu Yuyu Plastic Machinery Co, Ltd · Changzhou Desheng Mold Fabrika është një prodhues profesional prodhimin e të gjitha llojet e makinave ndihmëse e tubave plastike që nga viti 2000. Ajo mbulon një sipërfaqe prej 50.000 sq.m. dhe vendosur në Danyang City, Jiangsu Province, pranë qytetit të Shangait.

Prodhimet tona kryesore përfshijnë: të gjitha llojet e tub PVC, PVC valëzuar tub, tub PP, PE tub i belling / socketing makine, slotting makine, fije prerja makine, lakimi makine dhe lazer shënuar makinë. Varg tuba diametër është nga 16mm minimal deri 1600mm maksimale.

Slogani Kompania është e përkushtuar për prodhimin e makinave belling pa komisioneve. Ne përqëndrohemi vëmendjen për kërkimin dhe zhvillimin risi e makinave belling që garantojnë shërbim të kualifikuar dhe të shpejtë të konsumatorëve.

Lexo më shumë
 • How to use a PVC pipe belling machine
  How to use a PVC pipe belling machine
  21-06-15
  When it comes to PVC pipe, you will not be unfamiliar with it because it is too common, but when it comes to the production of PVC pipe belling machine, you should not be familiar with it, it is in...
 • A e dini cilat janë përbërësit e pajisjeve të linjës së prodhimit të tubave PVC?
  Do you know what are the components o...
  21-06-10
  (1) Raw material mixing:It is to add PVC stabilizer, plasticizer, antioxidant and other auxiliary materials into the high speed mixer in proportion and process successively, and make the material w...
 • Makinë automatike me rrahje apo do të bëhet një pajisje e njohur?
  Automatic belling machine or will bec...
  21-06-01
  The development of the social economy has stimulated all walks of life to move forward, for the current society, high efficiency, high production has become the production...
 • Si të përdorni makinerinë e gypave të tubave PVC
  Si të përdorni makinerinë e gypave të tubave PVC
  21-03-12
  When it comes to PVC pipes, we are not unfamiliar with them because they are too common, but when it comes to belling machines for the production of PVC pipes, we should not be familiar with them, ...
 • Changzhou Desheng Mold Factory arritur sukses të madh në 2019 K shfaqje!
  Changzhou Desheng Mold Fabrika achie ...
  19-11-07
  Changzhou Desheng Mold Factory · Jiangsu YUYU Plastic Machinery Co., Ltd tërhequr shumë të konsumatorëve gjatë shfaqjes K. mijëra e përditshme të konsumatorëve të vizituar stendat tona, shumë miq të vjetër dhe gjithashtu ...
Lexo më shumë
 • 123 (2)
 • 123 (1)
 • 222 (1)
 • 222 (2)