помошници на пластични цевки производство експерт

22 years continuously developing of experience in the belling industry.

Детал за клучните компоненти на машината за ellingвонење

Детали

Клучната структура на машината за ellingвонење на цевките се состои од фиксен држач, механизам за самозаклучување на фиксен држач, хоризонтална подвижна рамка, опрема за транспорт, кутија за загревање на сушење, опрема за вртење на цевки, опрема за стегање, опрема за ellingвонење, хидрауличен погонски систем и неговиот софтвер за систем за туширање со воздух.

А. Ефектот на фиксната заграда е да ја поддржува цевката така што цевката е во состојба на мазно ниво.

Затоа е од суштинско значење тркалата на потпорната плоча на истото прицврстување да бидат на исто ниво.

Со цел да се вклучи bвонче со различна големина на приклучоци, фиксната заграда е поставена со електричен механизам за подигнување, со што подигнувањето на фиксната заграда станува поефикасно за време и труд.

Кога ги расклопувам и менувам спецификациите на приклучоците за приклучоци, односот висина и ширина на фиксната заграда мора да се прилагоди така што централната линија на управувачкиот центар на приклучоците е иста како и централната линија на управувачкиот центар на загреаната кутија и опремата за ellingвонење.

Фиксиран клуч за самостојно заклучување на заградата од секој погон на моторот, преку намалување на брзината на кутијата за редуктор на црвот, а потоа преку погонот на црвот и погонот на ланецот, заедно со погонската фиксна заграда на дното 4 агол на ротацијата на навртката за завртки со три дигалки, а потоа според навртката за завртки за подигање и спирала за негативни улоги, така што ротацијата на фитнес движењето на навртката завртка се претвора во фитнес движење на подигнувачот за фиксирање.

Б. Ефектот од поместување на рамката хоризонтално е да се преместат фитинзите на цевките од претходниот работен офсет на следниот работен прибор.

Неговите чекори на држење на телото се: Истрчајте нагоре за да ги влечете фитинзите за цевки поместете 1 работно прицврстување хоризонтално пониско движете се хоризонтално за да се вратите на почетниот дел.

Патеката за движење е затворена правоаголна рамка.

В.Опремата за транспорт мора да се ослободи против цевката кога ќе влезе во машината за ellingвонење и кога ќе влезе во прицврстувачот, која е поставена со 2 комплети опрема за транспорт.

Кога ја расклопувам и менувам спецификацијата на цевката за ellingвонче, потребно е да се запали моторот за подигнување и да се прилагоди висината на опремата за транспорт така што кога ќе се притисне цилиндерот за стегање, патеката од ланецот за влечење може да се залепи за цевката за вода, но е не е лесно да се деформира цевката за вода и може да се пренесе цевката за вода без да се потроши.

DS160M1-300x225


Време на објавување: 27.07.1921