auxiliaries saka plastik pipo Manufaktur pakar

22 years continuously developing of experience in the belling industry.

Service rembugan

Pre-sale Service

Kita ahli bakal maringi pitutur ing mesin Belling lan aplikasi kanggo mbantu nggawe pilihan hak kanggo solusi Manufaktur kanggo ketemu karo kabutuhan lan mangsa saiki.

rembugan Technical

Nyedhiyani pelanggan karo profesional technical, aplikasi lan rembugan rega (liwat Email, Phone, WhatsApp, WeChat, Skype, etc.). Cepet respond to pitakonan sing pelanggan badhan bab, kayata: Belling Processing beda ing aplikasi saka macem-macem bahan, Belling kacepetan, etc.

testing Material for free

Nyedhiyani testing materi karo mesin Belling kita ing kakuwasan Belling beda lan konfigurasi kanggo industri tartamtu. Omah conto diproses, kita uga bakal nyedhiyani laporan rinci sing kanggo industri tartamtu lan aplikasi.

pengawasan Reception

We Sincerely welcome pelanggan kanggo ngunjungi perusahaan kita ing sembarang wektu. We nyedhiyani pelanggan karo sembarang kahanan trep kayata catering lan transportasi.