auxiliaries saka plastik pipo Manufaktur pakar

19 taun terus-terusan ngembangaken saka pengalaman ing industri Belling.

Jiangsu Yuyu Plastic Machinery Co., Ltd. · Liyang Desheng Mold Factory punika Produsèn profesional ngasilaken kabeh jinis mesin auxiliaries saka plastik pipo wiwit 2000. Jembar wilayah saka 50000 sq.m. lan dumunung ing Danyang City, Provinsi Jiangsu, toko Shanghai City.

Produksi utama kita kalebu: kabeh jinis pipe PVC, PVC Corrugated pipe, pipe PP, pipe PE saka Belling / socketing mesin, slotting mesin, thread mesin nglereni, mlengkung mesin lan laser menehi mesin. Ing sawetara pipo diameteripun saka 16mm minimal kanggo 1600mm maksimum.

Slogan perusahaan pengabdian kanggo Manufaktur mesin Belling tanpa commissioning. We musataken kawigatosan dhumateng riset lan pangembangan inovasi saka mesin Belling kang njamin customer service qualified lan pituduh.

maca liyane

News & Events

menyang kita
  • How to use a PVC pipe belling machine
    How to use a PVC pipe belling machine
    21-06-15
    When it comes to PVC pipe, you will not be unfamiliar with it because it is too common, but when it comes to the production of PVC pipe belling machine, you should not be familiar with it, it is in...
  • Apa sampeyan ngerti komponen komponen peralatan produksi pipa PVC?
    Do you know what are the components o...
    21-06-10
    (1) Raw material mixing:It is to add PVC stabilizer, plasticizer, antioxidant and other auxiliary materials into the high speed mixer in proportion and process successively, and make the material w...
  • Mesin belling otomatis utawa bakal dadi peralatan populer?
    Automatic belling machine or will bec...
    21-06-01
    The development of the social economy has stimulated all walks of life to move forward, for the current society, high efficiency, high production has become the production...
  • Cara nggunakake mesin belling pipa PVC
    Cara nggunakake mesin belling pipa PVC
    21-03-12
    When it comes to PVC pipes, we are not unfamiliar with them because they are too common, but when it comes to belling machines for the production of PVC pipes, we should not be familiar with them, ...
  • Liyang Desheng Mold Factory ngrambah sukses gedhe ing 2019 K show!
    Liyang Desheng Mold Factory achie ...
    19-11-07
    Liyang Desheng Mold Factory · Jiangsu Yuyu Plastic Machinery CO., Ltd kesengsem persil saka pelanggan sak show K. ewu saben dinten pelanggan dibukak Booth kita, akeh kanca-kanca lawas lan uga ...
maca liyane
  • 123 (2)
  • 123 (1)
  • 222 (1)
  • 222 (2)